25 jarig jubileum

01-08-1997 – 01-08-2022

29 augustus 2022 stond in het teken van een jubileumfeestje, waar wij een grote groep klanten hebben mogen verwelkomen.
Wij willen mede op deze manier iedereen bedanken voor hun komst.

Natuurlijk heeft niet iedereen de receptie kunnen bijwonen, maar wij zijn met zijn alle enorm trots op deze prestatie; wie had 25 jaar geleden gedacht dat het bedrijf van Tonny van der Meeren, met 3 klanten, uit zou groeien tot een bloeiend bedrijf met een paar honderd klanten in alle gradaties.
En met de kers op de taart dat zoon Hans het bedrijf voort wil, kan en gaat zetten; zodat alle trouwe klanten van weleer, en natuurlijk alle nieuwe klanten, geen nieuw tehuis hoeven te zoeken na het pensioen.

Hierbij bedanken wij dan ook alle klanten (die van vroeger, nu en de toekomst) diep vanuit ons hart; zonder jullie was dit jubileum niet mogelijk geweest !!

Tijdens het jubileum is ook aangekondigd dat Tonny en Frank het stokje definitief over dragen aan Hans.
Hij zal vanaf nu dan ook alle beslissingen gaan nemen, maar daar hebben Tonny en Frank (samen met Patricia, Linda en Wilma) alle vertrouwen in.

Tonny en Frank gaan niet helemaal weg, ze blijven de komende jaren nog 1 dag in de week aanschuiven op het kantoor voor afspraken en om kennis uit te wisselen.
Als u dus specifiek met Tonny of Frank een afspraak wil hebben, kunt u het beste de telefoon pakken en ons bellen voor de afspraak.

Als huishoudelijke mededeling; alle e-mail adressen blijven bestaan, maar het is prettiger om Tonny en Frank niet meer persoonlijk te mailen voor (algemene) vragen; deze kunt u het beste sturen naar info@vdmeeren.nl (zie de contact-pagina).
Hiermee ontlast je hun in de vrije dagen met het doorsturen van e-mail en versnel je de reactietijd.